Despre

Experienta, în proiectarea si evaluarea energetica a imobilelor, ne-a aratat, cat de importanta este pentru clientii nostri, calitatea, promptitudinea, dar mai ales, pretul scazut. In lucrarile noastre, datele furnizate, de dvs, vor constitui, conţinutul tehnic. Cand, nu aveti siguranta, ca datele, ce ne sunt necesare, nu sunt corecte, ne puteti contacta, pentru a va oferi consultanta gratuita.

Oferim, urmatoarele tipuri de servicii: 

Certificate energetice pentru apartamente

Certificate energetice pentru case şi vile

Certificate energetice pentru case de vacanta

Certificate energetice pentru spatii de birouri

Certificate energetice pentru depozite şi spatii de depozitare

Certificate energetice pentru orice fel de imobile de uz comercial

Certificate energetice pentru cladiri şi spaţii imobiliare din toate domeniile
 

Certificatul de performanta energetica a cladirii reprezinta documentul elaborat conform metodologiei de calcul al performantei energetice a cladirilor, prin care este indicata performanta energetica a unei cladiri sau a unei parti de cladire şi care cuprinde date cu privire la consumurile de energie in cladiri şi care, după caz, poate fi insoţit de recomandari de reducere a acestora. Certificatul de performanta energetica, se elaboreaza pentru cladirile care se construiesc, se vand, se inchiriaza sau sunt supuse renovarilor majore. 

Pentru cladirile sau partile de cladire care se vand sau se inchiriaza, investitorul, proprietarul sau administratorul este obligat sa puna la dispoziţia viitorului, cumparator sau chirias, dupa caz, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificatul de performanta energetica, astfel incat acesta sa aiba cunoştinta despre performanta energetica a cladirii sau partii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere sau sa o inchirieze.

La incheierea contractului de vanzare-cumparare, proprietarul are obligaţia de a transmite certificatul de performanta energetica, în original, noului proprietar. La data inregistrarii contractului de vanzare-cumparare sau de inchiriere, proprietarul are obligatia de a depune la organul fiscal competent o copie de pe certificat, iar originalul va ramane în posesia proprietarului. Contractele de vanzare-cumparare încheiate fara respectarea prevederilor referitoare la certificatul de performanta energetica sunt supuse nulitatii relative, potrivit prevederilor Codului civil.